Ενές Καντέρ: «Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μια μέρα, φοβάμαι για τη ζωή μου»

Jan 24, 2023

Ο Ενές Καντέρ μίλησε για την κατάσταση που βιώνει, παραδέχτηκε πως φοβάται για τη ζωή του, έπειτα από την επικήρυξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς το πρόσωπό του και επεσήμανε πως ο Τούρκος πρόεδρος σχεδιάζει να επιτεθεί στην Ελλάδα.


Ο Ενές Καντέρ μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο Open», όπου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες κατά του Τούρκου προέδρου.

Επίσης, ανέφερε ότι καθημερινά δέχεται απειλές και φοβάται για τη ζωή του, τονίζοντας ότι οι ηγέτες της Δύσης θα πρέπει να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν.

Όσα είπε ο Ενές Καντέρ:
Για το αν περίμενε ότι θα τον επικηρύξει ο Ερντογάν: «Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. “Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ” μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”».

Για το αν φοβάται για τη ζωή του: «Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα»

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr