Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ηταν άψογος στο επάγγελμά του»

Jan 24, 2023

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για την υπόθεση του ψευτογιατρού που κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ανθρώπων αλλά και για τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων και θυμήθηκε την περίοδο που ήταν φυσιοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Ο Διονύσης Τριανταφύλλου συστηνόταν ως γιατρός εξειδικευμένος σε νευρολογικές παθήσεις, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. Θεωρούν ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα από τα 15 που τον έχουν ήδη καταγγείλει και αυτός ήταν και ο λόγος που ο εισαγγελέας έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Ο Γιώργος Σιγάλας γνώριζε τον Τριανταφύλλου από την συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό, κατά τη δεκαετία του '90 και μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «TLive» θυμήθηκε την εποχή που συνεργάζονταν.

Όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας:
Ερώτηση: Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δικό του;

Απάντηση: Ναι ήταν δική του επιχείρηση.

Ερ: Και εσείς φαντάζομαι κάνατε προπονήσεις εκεί εκείνη την περίοδο;

Απ: Ναι ξεκινώντας ως νέος αθλητής και μετά το χρησιμοποιούσαμε για κάποιες φορές και ως παίκτες του Ολυμπιακού.

Ερ: Ηταν φυσίατρος στον Ολυμπιακό; Ηταν φυσικοθεραπευτής;

Απ: Φυσικοθεραπευτής, σωστά.

Ερ: Φαντάζομαι περιοριζόταν σε αυτά τα καθήοντά του.

Απ: Ναι σας λέω, εγώ αλλά και όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη θα έχει να σας πει τα καλύτερα. Ηταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά.

Ερ: Σήμερα πώς βλέπετε όλη αυτήν την εξέλιξη;

Απ: Δεν θέλω να το κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία.

Ερ: Ποιος ήταν έτσι πιο κοντά του;

Απ: Θυμάμαι τα παιδιά, τους γυμναστές, αλλά δεν ξέρω αν ήταν συναίτεροί του ή αν δεν ήταν συναίτεροι. Εγώ σαν ιδιοκτήτη ήξερα εκείνον.

Ερ: Φαντάζομαι ήταν μεγάλο γυμναστήριο, για να το επιλέξετε και εσείς ή να προπονήστε.

Απ: Οποιον και να ρωτήσετε στο Πασαλιμάνι το ξέρει. Δεν ήταν μεγάλο σε μέγεθος αλλά ήταν πολύ σωστό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr