Οριστικά στον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς για δυο χρόνια

Jun 29, 2022

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και γυρίζει σελίδα με τον Μαυροβούνιο head coach στο «τιμόνι» του για την επόμενη διετία καθώς συμφώνησε με το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν κλειστό διετές συμβόλαιο στον πρώην -πια- τεχνικό της πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας και οι υπογραφές θα «πέσουν» την Πέμπτη (30/6).Οι «πράσινοι» εκτιμούν πως αρχές του Ράντονιτς ταιριάζουν στα «θέλω» τους και πάνω στις βάσεις στις οποίες θέλουν να «χτίσουν» από εδώ και πέρα και οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία το απόγευμα της Τετάρτης (29/6), παρουσία τόσο του τεχνικού διευθυντή τους, Αργύρη Πεδουλάκη, όσο και του εκπροσώπου του έμπειρου τεχνικού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Πλέον, μένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες οι επίσημες ανακοινώσεις, για να «σφραγίσουν» το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr