Ζήσης: «Ο Σπανούλης μπορεί να γίνει εξαιρετικός προπονητής»

May 20, 2022

Εκλεκτές παρουσίες έχουν μαζευτεί στο Final 4 του Βελιγραδίου και ένας από αυτούς, είναι ο General Manager της Εθνικής μας ομάδας, Νίκος Ζήσης που σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Βασίλης Σπανούλης τα τελευταία χρόνια έχει επωμιστεί την ψυχοσύνθεση του προπονητή και πως αναμένεται να κάνει σπουδαία καριέρα.

 

 

«Είναι περίεργο. Ειλικρινά, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής. Ίσως πριν από πέντε χρόνια δεν θα έλεγα ότι έχει τη νοοτροπία προπονητή, αλλά τα τελευταία ένα-δύο χρόνια, στις πολλές συζητήσεις που έχω κάνει μαζί του, συνειδητοποίησα ότι μπορεί να το κάνει. Λατρεύει το παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι σαν ιός γι' αυτόν.

Έχει ανάγκη το να κάθεται να σκέφτεται και να μιλάει για το μπάσκετ όλη μέρα. Πιστεύω ότι θα είναι υπέροχο για το μπάσκετ αν το αποφασίσει».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο που επιλέγει να βοηθήσει τα παιδιά, δηλαδή μέσω των εμπειριών που σύλλεξε ανά τα χρόνια.

«Πιστεύω ότι είναι υπέροχο για αυτά τα παιδιά να έχουν προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη. Δεν έχουν πολλές μέρες να περάσουν μαζί του, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να τους πει. Ξέρω ότι μιλάει για όλες τις μεγάλες του εμπειρίες από το παρελθόν και όλα τα σπουδαία πράγματα που έχει καταφέρει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr