Μια μεγάλη συγνώμη για τον ΤΙΤΛΟ στο άρθρο του Γέλοβατς και μια υπενθύμιση σε αυτούς που μας ευχήθηκαν

Nov 24, 2021

Το μεσημέρι στο basket247.gr ανεβάσαμε την είδηση για τα νέα σχετικά με τον Στέφαν Γέλοβατς.

Παρότι το ρεπορτάζ μας διασταυρώνεται απο πάρα πολλές πηγές (πιστέψτε μας μέχρι και εκεί που δεν πάει το μυαλό σας) και δεν αλλάζει καθόλου αυτά που αναφέραμε εντούτοις κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος που η διόρθωση του δεν αλλάζει την ανάγκη για μια μεγάλη συγνώμη προς όλους.

 

Ο Στέφαν Γέλοβατς δυστυχώς ειναι κλινικά νεκρός αλλά ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ. Ασχέτως για όσους γνωρίζουν τι σημαίνει κλινικά νεκρός ο τίτλος που βάλαμε στην αρχή του κειμένου ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη δυστυχώς και είναι καθαρά απόφαση της οικογένειας πότε θα παύσει να του χορηγείται τεχνητή υποστήριξει και θα "φύγει" οριστικά από την ζωή.

Ζηταμε μια μεγάλη Συγνώμη απο όλους. Στα 8 χρόνια του basket247.gr ποτέ δεν είμασταν, ούτε θα γίνουμε κλικ-οφαγοι ειδικά σε τόσο ευαίσθητα θέματα. Η πληροφορία είναι πέρα για πέρα σωστή. Το ένα γεγονός δεν αναιρεί το άλλο. Μακάρι να γίνει ένα τεράστιο θαύμα και το παλικάρι να ανακάμψει.

Οποιος διάβασε την είδηση θα ειδε οτι αναφέρουμε ρητά και κατηγορηματικά το ΄κλινικά νεκρός΄ αλλά είπαμε ο τίτλος ο αρχικός ήταν ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και για αυτό απολογούμαστε, το περιεχόμενο ωστόσο είναι σωστό.

-Στην οικογένεια του παίκτη πάνω απο όλα
-Στην ομάδα της ΑΕΚ και τους φιλους της
-Στους 150.000 χιλιάδες που μας ακολουθουν κάθε μήνα.

ΑΛΛΑ

Θέλουμε να στειλουμε και μια υπενθυμιση. Οχι προειδοποίηση, ούτε απειλή προς θεού.Σε αυτούς που μας ευχήθηκαν να πεθάνουμε εμεις, τα παιδιά μας και οι μανάδες μας.

Όταν έρθει η ώρα μην μας πείτε ήταν η κακιά στιγμή και είναι καλό παιδί κτλ.basket247.gr 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr