Κικίλιας για Ίβκοβιτς: «Σκληρός αλλά δίκαιος»

Sep 16, 2021

Τι έγραψε στο Facebook o υπουργός Τουρισμού για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς.


Με ένα συγκινητικό ποστ στo Facebook αποχαιρέτησε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε σε ηλικία 78 ετών από τη ζωή.

Ο Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν «σκληρός αλλά δίκαιος».

«Υπάρχουν άνθρωποι που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου και παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τέτοιος ήταν για μένα ο «Ντούντα».

«Με βάφτισε «Κικι» στον Πανιώνιο και «Γιατρέ» στην μπασκετική ΑΕΚ. Πανηγυρίσαμε μαζί το Ευρωπαϊκό κύπελλο Σαπόρτα και δύο κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ αλλά κυρίως χιλιάδες μπασκετικές στιγμές, χαρές και λύπες.

Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά δίκαιος, με έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και να διεκδικώ με περηφάνια ότι μου αξίζει. Πάνω από όλα όμως με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου, να σέβομαι τις διαφορετικές προσωπικότητες τους, να τους στηρίζω, να τους βοηθώ.

Με πίστεψε ο «Ντούντα» μπασκετικά αλλά με συμβούλευε πάντα, για τη ζωή, την ιατρική, την πολιτική.

Δάσκαλε σε ευχαριστώ!
Καλό ταξίδι…», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους

Πηγή: protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr