Αντετοκούνμπο: «Είμαστε μαζί με τον Θοδωρή, πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη»

Aug 01, 2021

Παρά την χαρά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι αδερφοί Αντετοκούνμπο πήραν θέση και για το ζήτημα που έχει προκύψει μετά τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη.

 

 

«Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή. Όχι μόνο σε αυτόν, σε όλους. Δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του», ανέφερε ο Θανάσης, με τον Γιάννη να τονίζει λίγο μετά:

«Το να είσαι στο τοπ επίπεδο είναι δύσκολο. Τώρα φέραμε το τρόπαιο είμαστε χαρούμενοι, αλλά όταν ήμουν τραυματίας στο Μιλγουόκι, ήμουν μόνος μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι επαγγελματίας αθλητής. Πολλοί δεν μιλάνε γι'αυτό, γιατί λένε “εντάξει παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε”.

Εγώ χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό που περνάει. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Θοδωρή Ιακωβίδη, μιλήσαμε λίγο στο Instagram. Είμαστε μαζί του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr