Τέλος ο Χέζονια απο τον Παναθηναϊκό

Jul 22, 2021

Αρνητικά απάντησε στον Παναθηναϊκό ο Μάριο Χεζόνια, με τον εκπρόσωπο του Κροάτη φόργουορντ να ενημερώνει τους Πράσινους για την τελική απόφαση του “Σούπερ Μάριο”, τονίζοντας πως ο πελάτης του έχει καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.

Στο Τριφύλλι ήταν ουσιαστικά έτοιμοι για την αρνητική απάντηση του Χεζόνια από την Κυριακή το βράδυ, όταν και μάνατζερ του Κροάτη φόργουορντ ζήτησε και δεύτερη παράταση από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες δύο μέρες υπήρξε νέα προσέγγιση από την πλευρά των νταμπλούχων Ελλάδας, που είχαν καταθέσει την επίσημη πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ εδώ και δύο βδομάδες, με τον Χεζόνια ωστόσο να περιμένει κάποια μεγαλύτερη προσφορά από τους Πράσινους, που ήδη όμως είχαν κάνει την υπέρβαση τους.

Ο Κρις Χιλ, άνθρωπος που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις για τον Χεζόνια, ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως ο πελάτης του έχει στο τραπέζι καλύτερες προσφορές, με το Τριφύλλι να στρέφει πλέον το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr