Αγγελόπουλος: Η νέα πρωτοποριακή ιδέα του ΠΑΡΟΝ με το βλέμμα... στο μέλλον

Jun 12, 2021

Την νέα του πρωτοποριακή ιδεά σχετικά με το πρόγραμμα ΠΑΡΟΝ που αφορά την δημιουργία διαδικτυακού καναλιού, παρουσίασε ο υποψήφιος, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

 


Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δεν είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε με βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής, αλλά με στόχο να δώσει πνοή στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσα από τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του.

Ήδη έπειτα από τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με χορηγούς και ενδιαφερόμενους τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Σε πρώτο στάδιο έχει επέλθει μία συμφωνία με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο, ώστε οι ομάδες που θα βρίσκονται στον Οργανισμό να μπορούν να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη στους αθλητές τους με έκπτωση 30% αλλά και να έχουν πρόσβαση σε πολλές προσφορές, μπόνους και δώρα.

Από εκεί και πέρα, επειδή ο στόχος είναι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. να συντάσσεται με τις επιταγές της νέας εποχής αλλά και να δίνει χρόνο και βήμα στα σωματεία/μέλη του, γίνεται προσπάθεια ώστε σύντομα να έχει και το δικό του διαδικτυακό κανάλι με τη δημιουργία στούντιο, αγορά εξοπλισμού και τη συνεργασία με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό.

Αυτές οι κινήσεις και επενδύσεις αποδεικνύουν ότι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ξέρει να ατενίζει το ΜΕΛΛΟΝ με φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και να γίνεται ο κατάλληλος συμπαίκτης προς τους συλλόγους που το αποτελούν

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr