Αγγελόπουλος: Νομικό και επίσημα το πρόγραμμα Π.Α.Ρ.Ο.Ν.

Jun 10, 2021

Το όραμα του υποψήφιου για το Δ.Σ. της ΕΟΚ, Δημήτρη Αγγελόπουλου, σχετικά με το πρόγραμμα Π.Α.Ρ.Ο.Ν. παίρνει και επίσημα νομική μορφή.

 


Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Μπορεί εδώ και καιρό να συγκεντρώνονται οι δυνάμεις και πολλοί σύλλογοι να έχουν δείξει ενδιαφέρον και να έχουν συνταχθεί, όμως πλέον είναι και τυπικό. O Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) απέκτησε και νομική μορφή, καθώς με την 117/21 διάταξη του Ειρηνοδικείου Αθηνών το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. αναμένεται να γίνει το… ΜΕΛΛΟΝ του ελληνικού μπάσκετ.

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. έχει στόχο την ανάδειξη του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, καθώς επίσης και την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας. Ο νεοσύστατος οργανισμός, με γνώμονα το καλό του μπάσκετ πάνω απ’ όλα, έχει ως κύριο σκοπό του να θέσει υπό τη σκέπη του μία άτυπη συνένωση δεκάδων αθλητικών ομάδων αποτελώντας έναν «μεγάλο οργανισμό» που θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη και προνόμια στα συνεργαζόμενα σωματεία, όπως για παράδειγμα κοινές χορηγίες, τεχνογνωσία, εκδηλώσεις, λαχειοφόρο αγορά, διοργάνωση τουρνουά σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αλληλοϋποστήριξη σε περιπτώσεις μετεγγραφών αθλητών, εποικοδομητικό διάλογο για ανταλλαγή απόψεων ή/και άσκηση πίεσης στους αρμόδιους φορείς, όταν αυτό απαιτείται κτλ.

Ήδη περισσότερα από 60 σωματεία σε όλη την Ελλάδα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να γίνουν μέρος αυτής της αδελφοποίησης ακαδημιών μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα και το μέλλον προοιωνίζεται ακόμα πιο ελπιδοφόρο‼

 

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr