Παναθηναϊκός: Πρώτα το πρωτάθλημα και μετά πυροδοτούνται οι 'βόμβες'

Jun 10, 2021

To πρωτάθλημα είτε σήμερα στο Λαύριο, είτε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα τελειώσει για τον Παναθηναϊκό με θετικό η αρνητικό τρόπο.

Τους φίλους της ομάδας πέρα απο τον τίτλο τους απασχολεί και το τι μέλλει γενέσθαι. Σαν basket247 ουδέποτε δημοσιεύσαμε κάτι απο το μυαλό μας στον βωμό των κλικς,όχι μόνο για τους πράσινους αλλά για οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Επειδή όλα αλλάζουν απο μέρα σε μέρα για αυτό απλά θα αναφέρουμε οτι οι 'βόμβες΄στον Παναθηναϊκό θα αρχίζουν να σκάνε σύντομα απο την λήξη του πρωταθλήματος. Πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Ήδη κάποια πράγματα έχουν δρομολογηθεί. Κάποια άλλα ειναι κλεισμένα ήδη και απλά μένουν οι ανακοινώσεις. Έρχεται 'τρελό' καλοκαίρι για τους πράσινους σε όλα τα μέτωπα. Πρώτα όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr