Φιλίππου: «Με το να ασχολούμαστε τώρα μαζι του, δίνουμε αξία σε έναν ηλίθιο»

May 03, 2021

Ο Νίκος Φιλίππου μιλώντας στο Eurohoops, έδωσε την δική του απάντηση στον Σαρούνας Ματσουλιόνις για τα περί απόπειρας χρηματισμού το 1987.

 


Ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις ανέφερε σε συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο ότι οι Έλληνες προσπάθησαν να δωροδωκήσου τους παίκτες της Σοβιετικής Ένωσης, ενόψει του τελικού του 1987, δήλωση που έφερε αντιδράσεις.


Ο Νίκος Φιλίπου τοποθετήθηκε επί του θέματος, με τον παλαίμαχο άσσο να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το Eurohoops.

“Ασχοληθήκαμε τότε (1987) μαζί του επειδή (όντως) ήταν μεγάλος παίκτης. Και τον νικήσαμε. Με το να ασχολούμαστε τώρα μαζι του, δίνουμε αξία σε έναν ηλίθιο”, ήταν τα λόγια του, με τον Νίκο Φιλίππου να μην κρύβει με την σειρά του τον εκνευρισμό του μετά την κίνηση του Σαρούνας Μαρτσουλιόνης να εξαπολύσει αυτές τις κατηγορίες. 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr