Κυβερνήτης: Ας κάνουμε ΜΟΤΟ μας “Τον καλόν Αγώνα”

Apr 06, 2021

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σάκης Κυβερνήτης υποψήφιος με την παράταξη του Άγγελου Παπανικολάου για τις εκλογές της ΕΟΚ

 

Αναλυτικά η δήλωση του:

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες η στάση του κ. Φασούλα και του κ. Λιόλιου είναι εικόνα μιας διοίκησης που όλα μπορούν να θυσιαστούν για να εξυπηρετηθούν μικρές ή μεγάλες σκοπιμότητες.

Ο κ. Λιόλιος έριξε στη φωτιά της πόλωσης και του διχασμού τους υποψηφίους και τα σωματεία. Ευτυχώς το “πραξικόπημα” σε βάρος των θεσμών της δημοκρατίας δεν ευδοκίμησε. Περιμένουμε μια άγρια προεκλογική περίοδο που ευτυχώς οι συμπορευόμενοι του κ. Παπανικολάου δεν έχουν την πρόθεση να ακολουθήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Το ειδυλλιακό σενάριο της δήθεν καθαρής εξόδου από την “Τωρινή” διοίκηση κατέρευσαι και οι μάσκες έπεσαν.Για άλλη μια φορά η “παλιά” διοίκηση σήκωσε το φορτίο της διαχείρησης της κρίσης. Η καθαρότητα είναι απόδειξη της αξιακής και ιδελογικής αθλητικής ταυτότητας κάθε χώρου και όχι οι σχεδιαστες και εκτελεστές μιας σκευορίας κατά αντιπάλων που εξελίχτηκε σε φάρσα.

Ας κάνουμε ΜΟΤΟ μας “Τον καλόν Αγώνα” , για το καλό του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr