Επανέναρξη πρωταθλημάτων: Η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους

Feb 19, 2021

Η Κυβέρνηση έδωσε το ΟΚ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών καθώς και την επιστροφή των ομάδων της Α2 στις προπονήσεις.

 

Στην ουσία τι μας λέει εδώ; Ότι από εμάς ΟΚ, αποφασίζει η ΕΟΚ. Το υγειονομικό πρωτόκολλό είναι γνωστό εδώ και καιρό. Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Για όλες τις ομάδες.

Τόσο καιρό μιλάμε για έναρξη πρωταθλημάτων. Οι παίκτες, οι προπονητές, το μπάσκετ είναι υγεία κτλ

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μετρηθούμε. Πόσοι θέλουν αλλά και πόσοι μπορούν να κατέβουν στα πρωταθλήματα.

-Τα οικονομικά των ομάδων έχουν δεχθεί τρομακτική ζημιά από την απώλεια χορηγών, την μη ύπαρξη ακαδημιών και γενικά εσόδων.

-Τα μοριακά τεστ δίνουν ένα απίστευτο έξτρα έξοδο οικονομικό στις ομάδες. Μιλάμε για ποσό 3-3,5 χιλιάρικα το μήνα.

-Τα ταξίδια αυθημερόν. Απλά ένα παράδειγμα. Πως θα πάνε αυθημερόν τα Χανιά στις γυναίκες να αγωνιστούν στην Θεσσαλονίκη;

Επειδή λοιπόν πολλοί κρυβόντουσαν πίσω από την άρνηση της ΕΟΚ και τις Κυβέρνησης και έλεγαν εμείς θέλουμε αλλά δεν μας ανοίγουν ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Πλέον κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι λίγοι παράγοντες που τόλμησαν δημόσια να μιλήσουν και να πουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά αν αρχίσουν τα πρωταθλήματα λοιδορήθηκαν. Πλέον κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί. Οι πράξεις θα μιλήσουν και όχι τα λόγια.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr