Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ στο πλευρό του Παπανικολάου ο Κυβερνήτης

Feb 18, 2021

Την υποψηφιότητα του για το Δ.Σ. της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ο Θανάσης Κυβερνήτης, στο πλευρό του Άγγελου Παπανικολάου.

 


Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ).

Αποδεχόμενος την πολύ τιμητική για μένα πρόσκληση του υποψηφίου προέδρου κύριου Άγγελου Παπανικολάου αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου στην διάθεση των σωματείων με μοναδικό γνώμονα την εξέλιξη και την ανάπτυξη τού μπάσκετ, του αθλήματος που υπηρέτησα από μικρό παιδί από διαφορετικές θέσεις.

Το όραμα και ο σχεδιασμός του κ. Παπανικολάου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω ακράδαντα ότι διασφαλίζει για το Ελληνικό μπάσκετ την επόμενη μέρα ελπιδοφόρα, δημιουργική και με συγκεκριμένους αναπτυξιακούς στόχους προκειμένου το άθλημα όλων των Ελλήνων να συμβαδίζει με τα δεδομένα της νέας εποχής.

Με ειλικρινή σεβασμό στο παρελθόν, αγάπη και ανιδιοτέλεια θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια υλοποίησης ενός νέου ελκυστικού μοντέλου λειτουργίας/διαχείρισης τόσο της ομοσπονδίας όσο και των Ενώσεων που θα διασφαλίζει συνεργασία, εξέλιξη και ανάπτυξη για όλους τους συμμετέχοντες.

Με εκτίμηση

Θανάσης Κυβερνήτης

 

Ευθύμης Ρεντζιάς στο Βasket247: «Να φτιάξουμε μια ομοσπονδία πρότυπο σε όλα τα επίπεδα»

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr