Ο Ευθύμης Ρεντζιάς «έρχεται» στο Basket247 σε μια συνέντευξη «κόσμημα»...

Feb 17, 2021

Μια από τις εμβληματικότερες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ, ο Ευθήμης Ρεντζιάς, μιλάει αύριο (18/2) στο Basket247.gr σε μια συνέντευξη «κόσμημα».

 


Ο υποψήφιος με τον Παναγιώτη Φασούλα και την παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ», μιλάει στο Basket247 για τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας και την συνεργασία του στον ΠΑΟΚ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναφέρεται στα... αστέρια του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς και Ζόραν Σάβιτς, σε μια συνέντευξη... να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Δεν μένει όμως εκεί, ο χρόνος φτάνει στο 1997 και στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Ξεχωριστή η αναφορά του τόσο για την Βαρκελώνη όσο και για τα βήματα του στο ΝΒΑ που ακολούθησε λίγα χρόνια αργότερα.

Τι άλλο περιλαμβάνει αυτή η σύνεντευξη; Τα πάντα. Άλεν Άιβερσον, Εθνική Ομάδα, Μουντομπάσκετ, Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 και πολλά ακόμα... διδάγματα από τον τεράστιο Ευθύμη Ρεντζιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Basket247 το πρωί της Πέμπτης 18/2 για μια συνέντευξη που ήρθε... για να μείνει...

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr