Η «καμπάνα» για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι βαριά: Έως και 12 μήνες αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα λόγω της άρνησης!

Feb 14, 2021

Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην επιτρέψει τους τρεις διεθνείς να παρευρεθούν στη προπόνηση της Εθνικής ομάδας και βάσει του Αθλητικού νόμου, η «καμπάνα» είναι βαριά.

 

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, δεν επέτρεψε στους Δημήτρη Κατσίβελη, Δημήτρη Μωραϊτη και Λίνο Χρυσικόπουλο να παρευρεθούν στη πρώτη προπόνηση της Εθνικής εν όψει των «παραθύρων» στη Ρίγα, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Η «Ένωση» θέλει από την ΕΟΚ και το ζητάει επίμονα να απαντήσει για ποιο λόγο διεξήχθη ο αγώνας της Παρασκευής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα για το Κύπελλο, από τη στιγμή που υπήρχαν κρούσματα και φέρεται πως απέκρυψαν οι Πατρινοί.

Η Ομοσπονδία, δεν έχει απαντήσει έως τώρα και αυτό ήταν το... κερασάκι στη τούρτα που οδήγησε την ΑΕΚ στην απόφαση αυτή.

Όμως, εδώ έρχεται ο Αθλητικός νόμος, ο οποίος αν ακολουθηθεί, οι τρεις παίκτες, θα έχουν βαριές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόν, η άρνηση συμμετοχής στην Εθνική τιμωρείται με αποκλεισμό για 1-10 χρόνια από την «Επίσημη Αγαπημένη» και 6-12 μήνες από κάθε δραστηριότητα!

 

 No description available.

 

Γιάννης Λέκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr