Παραλήρημα Τσιάρτα για Αντετοκούνμπο που είναι σε φωτογραφία για την επέτειο της επανάστασης του '21 (pic)

Jan 09, 2021

Ο Βασίλης Τσιάρτας ξέσπασε για την απεικόνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε επετειακή φωτογραφία της επανάστασης του 1821.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε επετειακή φωτογραφία για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Όμως, αυτό δεν αρέσει σε πολλούς κι ο Βασίλης Τσιάρτας ξεσπά με ανάρτησή του κάνοντας λόγο για αλλοίωση.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης».

Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

No description available.

 

Basket247team.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr