Πελεκάνος: «Τα μικρά παιδιά θα ακούνε αθλητισμό και δεν θα ξέρουν τι σημαίνει»

Jan 09, 2021

Ο Μιχάλης Πελεκάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ξέσπασε για την απαγόρευση του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του μπάσκετ στη χώρα μας.

 

Αναλυτικά γράφει στο προφίλ του ο παίκτης του Οίακα:

«Δύο μήνες μακριά από το γήπεδο, δύο μήνες μακριά από το μπάσκετ, δύο μήνες μακριά από τον αθλητισμό. Έχουν μηδενιστεί τα πάντα. Στερούμαστε το επάγγελμά μας, το χομπι μας, τη ζωή μας!!! Μόνο οι άνθρωποι του αθλητισμού μπορούν να καταλάβουν και συμμεριστούν τι στερούμαστε. Και καλούμαστε να μείνουμε άπραγοι. Που πήγε ο αθλητισμός σε αυτή τη χώρα; Μάλλον πρέπει να σκεφτούμε που ήταν ο αθλητισμός... Ο υγιής αθλητισμός. Τα μικρά παιδιά θα ακούνε αυτή τη λέξη και δε θα γνωρίζουν τι σημαίνει... τα θελουμε κολλημένα μπροστά από μία οθόνη. Ανοιχτά γήπεδα υπάρχουν σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό. Ας μας αφήσουν να προπονηθούμε και μαζί να προπονηθούν και τα παιδιά μας. Γιατί τα παιδιά των ακαδημιών για κάθε προπονητή είναι παιδιά του. Μην αφήσετε τον αθλητισμό να κρυφτεί πίσω από τις οθόνες. Μην αφήσετε τον αθλητισμό να πεθάνει... για άλλη μια φορά λυπάμαι... οι Έλληνες  αθλητές και προπονητές  βιώνουμε τη μεγαλύτερη απαξίωση...»

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr