Μπουντούρης: «Είναι η ώρα να δηλώσουμε όλοι παρόν, χρειαζόμαστε φωνή»

Jan 08, 2021

Μέσω ανάρτησης στo Facebook, ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Μπουντούρης... αναρωτιέται μήπως ήρθε η ώρα -επιτέλους, θα προσθέσουμε εμείς-, να γίνουν όλες οι διαδικασίες για την επανέναρξη του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του μπάσκετ, που παραμένει «παγωμένο» εδώ και πλέον 2 μήνες.

 

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα αναφέρει:

ΜΗΠΩΣ ΕΊΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ; Αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ λοιμωξιολογων κυρία Παπαευαγγελου για την αναγκαιότητα του ανοίγματος των σχολείων, όχι μόνο για μαθησιακους αλλά και για αναπτυξιακους λόγους. Επίσης είπε ότι σε άλλες χώρες με έντονο το πρόβλημα της πανδημίας, τα σχολεία δεν έκλεισαν και ότι έπρεπε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα αυτό. Αναφέρθηκε επίσης ότι εκτός από τους ήρωες γιατρούς, έχουμε πλέον και τους ήρωες εκπαιδευτικούς.

Τι γίνεται με τους ήρωες προπονητές και γυμναστές? Δεν είναι εκπαιδευτικοι και αυτοί?
Τα 25 παιδιά που θα είναι στην τάξη δεν θα μπορουσαν να είναι σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και μάλιστα λιγότερα σε μεγαλύτερο χώρο?
Το να ρωτάω εγώ μέσω του Facebook, σε ένα δημόσιο βήμα, μπορεί να λέει κάτι, μπορεί και οχι. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να ρωτήσουν και οι άνθρωποι που είναι επικεφαλεις σε θεσμικά όργανα του χώρου του μπάσκετ? ΕΟΚ, ΣΕΠΚ,.
Μπορούν να ρωτήσουν και οι υποψήφιοι θεσεων σε αυτά τα θεσμικά όργανα. Οι άνθρωποι αυτοι εκτός από καταξιωμένοι στην συνείδηση μας, είναι και γνώστες του χώρου με δυναμικό λογο. Τι πιο ωραίο να βλέπαμε τον κυριο Παναγιώτη Φασουλα ή τον κυριο Βαγγέλη Λιολιο σε μια συνέντευξη τύπου, στην οποία να εκφράζουν την αγωνία τους για τα ερασιτεχνικά σωματεία;Τι έμπνευση θα ήταν για όλους μας αν ήταν κοινή αυτή η συνέντευξη;

Να στείλουν και ένα μήνυμα ότι πέρα από διαφορετικές απόψεις, μπορούμε να είμαστε ενώμενοι για το καλό του αθλητισμού.
Χρειαζόμαστε φωνή.

Νομίζω ότι είναι η ώρα να δηλώσουμε όλοι παρόν και εμείς οι άνθρωποι του μπάσκετ θα είμαστε κοντά σε κάθε προσπάθεια.

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr