Βασιλόπουλος: «Με τις εκλογές ασχολούνται όλοι, αν ενωθούμε δεν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν»

Jan 05, 2021

Ο πολύπειρος σκόρερ έκανε το δικό του σχόλιο, μετά τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, μετά το άκουσμα της είδησης της... παράτασης του «λουκέτου» στα Εθνικά πρωταθλήματα.

 

Αναλυτικά ο πολύπειρος γκαρντ έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:  

Τελικά δεν χρειάζονται ούτε Υπουργοί, ούτε Υφυπουργοί, ούτε Γενικοί γραμματείς στον αθλητισμό. Μόνοι τους παραδέχονται ότι δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Βέβαια κι αυτοί κατηγορούν τις Ομοσπονδίες που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Άρα δεν ψάχνουμε τον πιο ικανό, αλλα ποιος είναι ο πιο ανίκανος. Φυσικά με τις εκλογές ασχολούνται όλοι. Και πολιτικοί και ομοσπονδίες.

Οι εκλογές θα γίνουν κι ας μην υπάρχουν αγώνες. Ας μην υπάρχουν αθλητές ή προπονητές. Τα σωματεία, υπαρκτά και μη, να μας ψηφίσουν, οι εκπρόσωποι είναι υγιείς κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...ψοφήσουν. Νυν και επόμενοι δεν νοιάζονται, δεν μας ακούν, συνεχίζουν να μας αγνοούν επιδεικτικά.
Μας υποτιμούν όλοι εμάς τους αθλητές, δεν μας υπολογίζουν, είναι σαν να μην υπάρχουμε.


Φταίμε κι εμείς γιατι δεν είμαστε όσο ενωμένοι πρέπει. Αλλά μας... προκαλούν και μας δυναμώνουν.
Κι αν ενωθούμε όλοι, ανδρες και γυναίκες, παίκτες και προπονητές, αθλητές όλων των σπορ, δεν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν.
Κι εμείς δεν απειλούμε, ούτε εκβιάζουμε. Απλά ενωμένοι ειμαστε πιο δυνατοί απ όσο νομίζουν κάποιοι. Και όταν έχεις δίκιο, δεν έχεις να φοβηθείς ΤΙΠΟΤΑ.

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr