Γκαγκαλούδης κατά Κυβέρνησης: «Σας σιχάθηκα, όλο αυτό είναι έγκλημα δικό σας»

Jan 05, 2021

Η απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει στους αθλητές των ομάδων της Α2 να κάνουν προπονήσεις σαφώς και δεν έμεινε ασχολίαστη.

 

Ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές της κατηγορίας, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ξέσπασε μέσω facebook για την απόφαση αυτή γράφοντας χαρακτηριστικά:

Μόλις βγήκε ανακοίνωση ότι πάλι δεν μας ανοίγετε ούτε να προπονηθούμε.

Ειλικρινά πλέον δεν έχω άλλα λόγια – μπινελίκια, δε ξέρω τι άλλο πια να γράψω. Το να σας βρίσω πια δε θα κερδίσω τίποτα. Πλέον σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Σας παρακαλάμε 3000 αθλητές του μπάσκετ να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ο ΠΣΑΚ αναλαμβάνει να κάνουμε τα τεστ για 2 μήνες αλλά πάλι τίποτα. Γ@μώ τον μπελά μου παίζετε με τις ζωές μας ρε; Με τις οικογένειες μας; Τι θέλετε να κάνετε δηλαδή;

Πραγματικά δεν υπάρχει πλέον λογική, ανοίξατε όλο τον αθλητισμό εκτός από εμάς. Α2, Β’, Γ’, ακαδημίες, εδώ μιλάμε για χιλιάδες άνθρωπος ανέργους – άεργους.

Ντροπή σας, γιατί όλο αυτό είναι έγκλημα δικό σας. Δεν έχω άλλα λόγια, συγγνώμη. Λυπάμαι για όλους μας. Τελειώσαμε»…

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr