Την Τρίτη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης μιλάει για όλους και για όλα στην συνέντευξη της ζωής του

Oct 17, 2020

Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης.Ο άνθρωπος που κυριαρχούσε 30 χρόνια στο Ελληνικό μπάσκετ.Που έχει φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα, που ανέβασε τον Ηλυσιακό στην Α1, ανοίγει τα χαρτιά του στην συνέντευξη της ζωής του στον Βασιλη Σκουντή στο pick and Roll και φυσικά θα μιλήσει και για τις εκλογές της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:Τα απόρρητα αρχεία του Foreign Office ανοίγουν, λέει, μετά από τριάντα χρόνια. Το ίδιο και τα δικά του! Την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου στις 20:00 στο τέταρτο Pick N' Roll της εφετινής σεζόν στην #cosmotetv, υποδεχόμαστε τον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη στη συνέντευξη της ζωής του για να μαρτυρήσει όσα κρατάει τόσα χρόνια κλειδαμπαρωμένα, μυστικά και απόκρυφα!  Και βεβαίως θα έχουμε και μπόλικα μπάσκετικά καλούδια: συνέντευξη με τον Μάρκους Φόστερ, τα σπάνια και ανεκτίμητα παράσημα του Αντονι Ντέιβις,  η επόμενη ημέρα του ΝΒΑ και η ανάλυση της τακτικής με τον μεγεθυντικό φακό του Χρήστου Μαρμαρινού.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr