Α1 Γυναικών: Έφεση... Vol 3, αλαλούμ και αναβολή του δεύτερου τελικού προ των πυλών

May 14, 2021

Ο αρχιδαιτητής Κώστας Κορομηλάς θα είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών, με τον δεύτερο τελικό της Κυριακής να είναι... στον αέρα.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο σχετικά με την απόφαση του Έλληνα πολύπειρου διαιτητή, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη του πρώτου τελικού, το σουτ της Ριντ, την διαφορά στα χρονόμετρα, την ένσταση για την συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου και εννοείται της ένστασης του Παναθηναϊκού για την τελευταία φάση και το buzzer beater.

Θεωρείται... δεδομένο πως όποιος βγει ηττημένος από την αυριανή απόφαση θα καταθέσει έφεση που αυτό σημαίνει (συνήθως) 48 ώρες για απόφαση από την ΚΕΔ. Και λέμε συνήθως καθώς δεν αποκλείται να επισπευθούν οι διαδικασίες και να βγεί σύντομα η οριστική απόφαση, καθώς οι Τελικοί πρέπει να ολοκληρωθούν σε... λογικές ημερομηνίες, μιας και στον σύντομο ορίζοντα είναι η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωμπάσκετ.

Επομένως, ο δεύτερος τελικός της Κυριακής είναι... στον αέρα και δεν θα είναι καθόλου απίθανο να αναβληθεί και να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

 

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr