Αποκάλυψη: Συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις παίκτριές του ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Nov 29, 2020

Μπορεί η Α1 γυναικών να έχει κατεβάσει «ρολά» και πολλές παίκτριες να αποχωρούν από τις ομάδες τους λόγω μη εσόδων, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με πληροφορίες του Basket247 συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις παίκτριές του.

 

Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και πολλές ομάδες από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα παίκτες και παίκτριες να αποχωρούν αναζητώντας κάτι καλύτερο στο εξωτερικό.

Αυτό συμβαίνει και στην Α1 γυναικών όπου έχει κατεβάσει… ρολά, μιας και θεωρείται «ερασιτεχνικό» πρωτάθλημα. Τις τελευταίες ημέρες, πολλές ξένες αλλά και Ελληνίδες φεύγουν από τις ομάδες τους και συνεχίζουν στο εξωτερικό. Όμως, αυτό δεν συμβαίνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που μέχρι πριν τη διακοπή ήταν στη πρώτη θέση, συνεχίζει σύμφωνα με πληροφορίες του Basket247 να καταβάλει τα μηνιάτικα στις παίκτριες και το προπονητικό σταφ.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως ήρθε για να μείνει και δεν είναι ένα «πυροτέχνημα», δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα.

Επίσης, αναφορικά με την αποχώρηση της Βέντρελ, οι πληροφορίες του Basket247 αναφέρουν πως θα γινόταν ούτως ή άλλως. Η παίκτρια ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της και είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της, από τη πρώτη ημέρα που συμφώνησε με τους Ηπειρώτες.

 

Γιάννης Λέκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr