Διαγόρας Ρόδου: Σοκ με τον τραυματισμό του Χρήστου Καταβαίνη

Mar 28, 2022

H ήττα του Διαγόρα στην Κυπαρισσία πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς άπαντες είναι σοκαρισμένοι απο τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Καταβαίνη που έπαθε κάταγμα περόνης και θα χειρουργηθεί άμεσα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Διαγόρα:

''Όλη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, διοικητικό συμβούλιο, προπονητές, αθλητές, προσωπικό, θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Χρήστο Καταβαίνη, που χθες στον εκτός έδρας αγώνα (Γ΄Εθνικής) με την ομάδα του Διώνα Κυπαρισσίας, τραυματίστηκε σοβαρά σε μια προσπάθεια του.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή, για να προσφερθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον αθλητή μας και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, που με τις επιστημονικές τους γνώσεις συμμετείχαν στην φροντίδα του Χρήστου, ειδικότερα στον ορθοπεδικό- χειρουργό Νίκολας Άντερσεν, που συντόνιζε όλες τις ενέργειες. Όταν συμβαίνουν τέτοιοι σοβαροί τραυματισμοί, το αγωνιστικό κομμάτι είναι άνευ σημασίας. Άλλωστε, προέχει πάντα η υγεία όλων όσων αγωνίζονται''.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr