Δίωνας Κυπαρισσίας: «Διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα οι διαιτητές, αποδείχτηκαν πολύ λίγοι»

Dec 12, 2021

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Δίωνας Κυπαρισσίας, μετά το παιχνίδι της ομάδας στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, εκεί όπου η Μεσσηνιακή ομάδα ηττήθηκε με 73-70.

 

 

Αναλυτικά:

Ως Δίων Κυπαρισσίας θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία, στην ομάδα του Διαγόρα καθώς και στους φιλάθλους του για την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο.

Θα θέλαμε όμως να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας στο διαιτητικό δίδυμο του αγώνα των κυρίων Αδαμόπουλου και Εφραιμίδη διότι φάνηκαν πολύ λίγοι σ έναν τόσο ωραίο παιχνίδι με τις 2 ομάδες να παίζουν ωραίο basket . Οι εν λόγω κύριοι κάνοντας καθ όλη τη διάρκεια ένα κακό παιχνίδι στο τέλος διαμόρφωσαν τ αποτέλεσμα στερώντας μας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η ομάδα του Δίωνα θα προβεί σ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει το άθλημα και να εξαλειφθούν οι παθογένειες του παρελθόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr