Γ.Ε.Αγρινίου: Ανακοίνωση για τις δράσεις της Κυριακής: Κυριακή γεμάτη ΓΕΑ

Dec 12, 2021

Και αυτή η Κυριακή είναι γεμάτη ΓΕΑ!!

Σήμερα το απόγευμα στις 17.00, στο κλειστό της Αερογέφυρας, η ομάδα μας του μπάσκετ δίνει ένα από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς με αντίπαλο το Καναλάκι για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και η παρουσία όλων μας είναι η μεγάλη της δύναμη!!

Στις 22.00 η τηλεόραση του Αχελώου θα μεταδώσει την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Το Βραχώρι στην Επανάσταση του 1821» που ετοίμασε η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας» με θέμα την ιστορία του Βραχωριού, τα χρόνια πριν και μετά την απελευθέρωση της πόλης.

Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, μοναδικό στο είδος του για την ιστορία της πόλης μας. Η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στο Παπαστρατειο Μεγαρο Αγρινιου.

Ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη βραδιά του τελικού του Διαγωνισμού Μουσικής Δημιουργίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/12 στις 20.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr