Γ Εθνική: Γ.Ε. Αγρινίου: Ανακοίνωση- κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα με το Καναλάκι

Dec 08, 2021

Την Κυριακή η Γ.Ε.Αγρινίου υποδέχεται την ομάδα του Καναλακίου στο κλειστό της Αερογέφυρας στις 17:00 σε ένα κρισιμο αγώνα για την πορεία της στην Γ Εθνική και καλεί τον κόσμο της Πόλης να δώσει βροντερό παρων.

H ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου:Την Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό της Αερογέφυρας η ομάδα μας δίνει έναν κομβικό αγώνα για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Γ Εθνική κόντρα στο Καναλάκι. Παρα τα προβλήματα τραυματισμών οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στην νίκη. Γιατί έχουμε κάτι που πολλές ομάδες το αναζητούν αλλά δεν το βρίσκουν.Έχουμε εσας. Τον κόσμο μας που δεν μας έχει αφήσει ούτε στιγμη μόνους την φετινή χρονιά.Και είμαστε σίγουροι οτι και τώρα θα αποτελέσετε τον 6ο παίκτη μας στην προσπάθεια για την νίκη. Είστε η δύναμη μας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 17:00 στην Αερογέφυρα.Μαζί μπορούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr