Ο Γιάννης Μεριχωβίτης στον Ίκαρο Καλλιθέας

Sep 15, 2021

Οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις του Ικάρου Καλλιθέας συνεχίζονται τόσο εντός όσο κι εκτός των τεσσάρων γραμμών. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την μορφή του εξωτερικού συνεργάτη, με τον γυμναστή Γιάννη Μεριχωβίτη. Ο εκ των κορυφαίων γυμναστών στην Ελλάδα, θα αποτελέσει ακόμα ένα υπερπολύτιμο στήριγμα στην προσπάθεια που κάνει ο κόουτς Σωτήρης Νικολαΐδης να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο τη φετινή σεζόν.

Οι συστάσεις για τον Γιάννη Μεριχωβίτη είναι περιττές, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του διατελώντας γυμναστής στην Αντρική Εθνική́ μας Ομάδα, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί σε Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ήφαιστο Λήμνου και Κολοσσό Ρόδου.
Παράλληλα, έχει να επιδείξει μία λαμπρή πορεία και εκτός ελληνικών συνόρων έχοντας συνεργαστεί με συλλόγους όπως οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κολωνία, Μούρθια, Βαλένθια, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χάποελ Ιερουσαλήμ κ.α.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr