Κέρδισε σε φιλικό την Μύκονο ο Ίκαρος Καλλιθέας

Sep 19, 2021

Φιλική νίκη κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου πήρε ο Ίκαρος Καλλιθέας με 75-74.

 

 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ικάρου Καλλιθέας αναφέρει:

Μόνο ως ελπιδοφόρα μπορούν να χαρακτηριστούν τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας μας στα φιλικά προετοιμασίας. Απέναντι σε έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο όπως είναι το αδελφοποιημένο σωματείο του ΑΟ Μυκόνου ο Ίκαρος Καλλιθέας κατάφερε να επικρατήσει με 75-74 έπειτα από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι.

Για την οικογένεια του Ικάρου ήταν αρκετά ευχάριστο ότι με αυτό το φιλικό παιχνίδι είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά με τρεις πρώην αθλητές μας αλλά και εξαιρετικούς φίλους. Οι Βαγγέλης Καράμπουλας, Γιώργος Τσιάρας και Πάρης Μάρτζος

Ο Σωτήρης Νικολαΐδης χρησιμοποίησε για αρκετή ώρα πολλούς από τους νεαρούς παίκτες που είχε στη διάθεσή του κι αυτό ήταν κάτι που εντυπωσίασε ακόμα και τον πρώην παίκτη της ομάδας μας, τον Βαγγέλη Καράμπουλα, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στάθηκε στο νεανικό ρόστερ του Ικάρου.

Φυσικά ήταν μόνο ένα φιλικό παιχνίδι και ο Σωτήρης Νικολαΐδης με τους παίκτες του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr