Ανακοίνωσε 7 ανανεώσεις αθλητών η Νίκη Αμαρουσίου

Jul 24, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με 7 παίκτες ανακοίνωσε η Νίκη Αμαρουσίου.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«-Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ενόψει της σεζόν 2021-22 που θα τη βρει εκ νέου στη Γ Εθνική, αρχής γενομένης με τις ανανεώσεις.

Έτσι, λοιπόν, το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά πως στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Παντελής Κυπριτζόγλου, Μάρκος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Τσέκενης, Λουκάς Βαφιάς και Χάρης Χατζηχαραλάμπους.


-Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ενημερώνει επίσημα πως οι Βαγγέλης Τσιάτσιος και Γιώργος Καραγιάννης θα ενισχύσουν την ομάδα μας και τη σεζόν 2021-22 ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εξάλλου, έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους και οι Παντελής Κυπριτζόγλου, Μάρκος Γεωργακόπουλος, Γιάννης Τσέκενης, Λουκάς Βαφιάς και Χάρης Χατζηχαραλάμπους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr