Γ' Εθνική: Ανανέωσε 4 αθλητές ο Αλμυρός Βόλου

May 27, 2021

Την ανανέωση της συνεργασίας με 4 ντόπιους αθλητές του ανακοίνωσε επίσημα ο Αλμυρός Βόλου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ 

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με τους ΑΛΜΥΡΙΩΤΕΣ :

ΓΩΓΟΥΛΑ ΘΑΝΑΣΗ

ΒΑΛΑΜΟΥΤΗ ΗΛΙΑ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ ΒΑΓΓΕΛΗ 

ΜΑΜΟΥΡΑ ΘΟΔΩΡΗ

Πιστοί στο πλάνο μας και στο όραμά μας για μια ομάδα η οποία θα βασίζεται σε γηγενείς παίχτες και πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον προπονητή ο οποίος ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της Δ.Ε. ξεκινάμε το χτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ'ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Οι συστάσεις και τα λόγια είναι περιττά καθώς ο χαρακτήρας,το ήθος,η μαχητικότητα και η αγάπη για το μπάσκετ αλλά και για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας Σύλλογο από τους συγκεκριμένους παίχτες είναι πλέον γνωστά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού.

Προχωράμε λοιπόν μαζί με τον Θανάση,τον Ηλία,τον Βαγγέλη και τον Θοδωρή οι οποίοι δείχνουν τον δρόμο και γίνονται λαμπρό παράδειγμα και για τους νεότερους αθλητές του Συλλόγου.

Η Δ.Ε εύχεται στον Θανάση,στον Ηλία,στον Βαγγέλη και στον Θοδωρή υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Γ'ΕΘΝΙΚΗΣ.

..ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr