«Κρέμασε την φανέλα» και συγκίνησε ο Νίκος Ψυλέας

May 22, 2021

 

Το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας ανακοίνωσε ο Νίκος Ψυλέας, ο οποίος πέρασε τουλάχιστον 15 χρόνια από την σχεδόν 25ετή του πορεία στο άθλημα που όλοι αγαπάμε, στον Μίλωνα.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Και κάπου εδώ έφτασε και η δικη μου σειρά στον τερματικό σταθμό. Μετα απο δυόμισι δεκαετίες σχεδόν σταματώ αυτό το μαγικο παιχνίδι που λέγεται ΜΠΑΣΚΕΤ γεμάτος ,ευτυχισμένος ,χαρούμενος και το κυριότερο υγιής χωρίς κανέναν μεγάλο τραυματισμό…Το σημαντικότερο όμως για εμένα -πέρα από τις νίκες, ανόδους ,πόντους κλπ- είναι ότι ΟΛΟΥΣ μπορούσα και θα μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια με το κεφάλι ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα ΗΛΥΣΙΑΚΟ(1ετος)..ΛΑΥΡΙΟ(7ετη)..ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(1ετος)..ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ(3ετη)..ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ(2ετη)..Και τέλος τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(15+ έτη) που εκτός από Αθλητή με μεγάλωσε από μικρό παιδί και με γαλούχησε με αξίες και ιδανικά που με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή εντός και εκτός γηπέδων.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ

Ψυλεας Νίκος
#15

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr