Επίσημο: Παραμένει για τρία χρόνια στον πάγκο του Μίλωνα ο Καραγιάννης

May 21, 2021

Στην τεχνική ηγεσία του Μίλωνα θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο πολύπειρος κόουτς, Νίκος Καραγιάννης.

 


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Καραγιάννης θα συνεχίσει στο τιμόνι του Μίλωνα και για την επόμενη σεζόν 2021-2022.

Ωστόσο το πλέον σημαντικό είναι πως ο Νίκος Καραγιάννης θα βρίσκεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο του Μίλωνα με στόχο την υλοποίηση του project για την επάνοδο του συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται ήδη δύο σεζόν στον σύλλογο, αφήνοντας το στίγμα του και επιφέροντας αρκετές αλλαγές τόσο στη φιλοσοφία όσο και στην οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα κάτι που φάνηκε και πέρυσι στο πρωτάθλημα το οποίο βέβαια διεκόπη λόγω πανδημίας

Ο Νίκος Καραγιάννης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ιδαίτερα ευτυχής για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλωνα βάζοντας φιλόδοξους και παράλληλα ρεαλιστικούς στόχους για την επόμενη τριετία.

Στον Μίλωνα υπάρχει το καλύτερο δυνατό πλαίσιο ώστε να κοιτάμε μόνο το μπάσκετ και τίποτα άλλο με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν όραμα ώστε να δομησουμε κάτι σοβαρό που θα έχει συνέχεια καθώς οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους».

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς 

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr