Ξέσπασε ο Τσάμης: «Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, ζητάμε αποφάσεις εδώ και τώρα»

Feb 27, 2021

Στην ανενεργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στην ανάγκη να παρθούν αποφάσεις στάθηκε ο πολύπειρος γκαρντ της Μυκόνου, Άγγελος Τσάμης.

 

Αναλυτικά έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του:

«154 000 ενεργοί αθλητές κάθε είδους αθλήματος , οργανωμένου αθλητισμού παραμένουν ανενεργοί , απλήρωτοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εδώ και 4 μήνες . Το ότι υπάρχουν αστοχίες στο σύστημα δεν πάει να πει ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για όλους αυτούς που και φυσικά δεν φταίνε . Όλοι μας ζητάμε ασφάλεια και θα τα αλλάζαμε όλα για να την έχουμε όμως ακολουθήσαμε το σύστημα και τους κανόνες .

Ζητάμε αποφάσεις εδώ και τώρα .

Δεν είναι μικρό το νούμερο κύριοι της κυβέρνησης . Να παρθούνε αποφάσεις για τα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών άμεσα ώστε να δούμε και εμείς σε τι δρόμο θα περπατήσουμε .

Επαναλαμβάνω , δεν μας σκοτώνει ο ιός μα η αναποφασιστικότητα . Δεν είμαστε το κατακάθι μια κοινωνίας , είμαστε η βάση της .

Σε όλες τις χώρες είναι όλα ανοιχτά απλά κυκλοφορούν με μάσκες και έχουν ίσως μια απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ .

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει και εδώ αυτό , εστίαση , αθλητισμός ανοιχτά με μέτρα . Η δύναμη μας δυστυχώς είναι μέσω αυτής και οποιασδήποτε παρόμοιας πλατφόρμας .

Όλοι οι θεσμοί πρέπει να κινηθούν γρήγορα , αθλητές , παιδιά , ακαδημίες χάνονται»

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr