Πληρωμές στον Ίκαρο Καλλιθέας παρά το «λουκέτο» των πρωταθλημάτων

Jan 27, 2021

Σε πληρωμές προς τους παίκτες και το προσωπικό προχώρησε ο Ίκαρος Καλλιθέας παρά την παύση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Στις δυσκολίες και στις μεγάλες προκλήσεις, μόνο με αίσθημα συνεργασίας μπορούμε να πορευόμαστε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ίκαρου Καλλιθέας και ο κ. Δημητρης Αγγελόπουλος με αίσθημα ευθύνης αποφάσισαν ότι ανεξάρτητα από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης -αν θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση κι οι προπονήσεις- την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε πληρωμές των αθλητών της ομάδας.

Η πάγια θέση της Διοίκησης είναι να βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει να τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη εποχή που όλοι έχουν "πληγεί" οικονομικά.

 

 

Άκης Γεωργαντάς

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr