Συνεχίζει να στηρίζει παίκτες και σταφ ο Μίλωνας!

Jan 23, 2021

Ο Μίλωνας βρίσκεται δίπλα σε παίκτες και προπονητικό σταφ παρά την πανδημία του κορωνοϊού και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ψυλέας ευχαρίστησε τη διοίκηση.

 

Αναλυτικά έγραψε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή που είμαι μέλος της οικογένειας του Μίλωνα που απο μικρό παιδι μου δίδαξαν το ηθος την αγαπη τον σεβασμό στο μπάσκετ,Πέρα από το αθλητικό κομμάτι στο οποίο ο σύλλογος αποτελεί παράδειγμα λειτουργίας , αν οι μπασκετικοι παράγοντες της χώρας είχαν έστω κατ ελάχιστον τις ευαισθησίες και την ίδια αγάπη που έχει η διοίκηση του Μίλωνα για τους αθλητές του,τότε θα μιλούσαμε για μια μπασκετική ουτοπία στη χώρα μας. Οι άνθρωποι του Μίλωνα συνεχίζουν και στέκονται στο πλευρό μας τόσο ηθικά όσο και υλικά, βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα πριν στις οποίες ανάγκες έχουμε και δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Σε αυτό το πλαίσιο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον Πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίδη τον Αντιπρόεδρο Β, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, τη διοίκηση τον GM Κύριο Θανάση Δουνη αλλά και όλα εκείνα τα μέλη του Μίλωνα που σε δύσκολες περιόδους τόσο για τον σύλλογο όσο και για την κοινωνία συμβάλλουν σημαντικά για να εξασφαλίσουν τους αθλητές της ομάδας.Τέλος ένα ευχαριστώ στον Coach Νίκο Καραγιάννη που πάρα το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον σύλλογο έχει γίνει ένα με τη Μιλωνιτικη οικογενεια».

 

Basket247team.gr

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr