Γ' Εθνική: Ευχαριστήρια ανακοίνωση των παικτών της Κ.Α.Π. προς την διοίκηση

Jan 22, 2021

Δημοσίο ευχάριστω εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης οι παίκτες της Αγίας Παρασκευής, καθώς η διοίκηση προχώρησε σε πληρωμές παρότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκονται στον «πάγο».

Αναλυτικά η επιστολή :

«Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε ,ο αθλητισμός βρίσκεται στο χειρότερο σημείο του. Με τους αθλητές να μην μπορούν να προπονηθούν και με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στην κατάρρευση, με τις ακαδημίες τους κλειστές.

Παρ’όλα αυτά κάποια σωματεία αντιστέκονται σ’αυτές τις αντίξοες συνθήκες και δημιουργούν ένα φως ελπίδας στο τούνελ αυτό, της πανδημίας.
Ένα από αυτά τα σωματεία είναι και η ΚΑΠ κι εμείς οι αθλητές της είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της οικογένειας.
Η ΚΑΠ λοιπόν, χωρίς πολλή σκέψη, κάλεσε τους αθλητές της και τους πλήρωσε κανονικά χωρίς να έχει την υποχρέωση. Γι’αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ΚΑΠ,τον πρόεδρό μας Νίκο Δούμα,τον ταμία μας Βαγγέλη Βαφειάδη αλλά και όλους τους παράγοντες που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε εμείς οι αθλητές να νιώθουμε οικονομική ασφάλεια αλλά και την αίσθηση της οικογένειας.
Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να επιστρέψουμε όλοι γρήγορα και με ασφάλεια στον φυσικό μας χώρο, στο ΓΗΠΕΔΟ.

Με εκτίμηση
Οι αθλητές της ΚΑΠ».