Τα backstage της φωτογράφισης του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας (vid)

Nov 08, 2020

Η επίσημη φωτογράφηση έγινε για τον ΑΣΣ Αμαλιάδας στην τελευταία φωτογράφηση πριν το lockdown, με τα backstage να κλέβουν την παράσταση.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Εξοφλήθηκαν όλοι οι αθλητές για τον μήνα Οκτώβριο και πήραν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων .
Με τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις έγινε το απόγευμα της Παρασκευής η φετινή φωτογράφιση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σύντομα διαθέσιμο .Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα που τα πειράγματα είχαν την τιμητική τους οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό βγάζοντας και κάτι από GNTM!
Ακολούθησε προπονητικό διπλό όπου έγινε πραγματική μάχη για τη νίκη με τους προπονητές χωρίς άγχος να παρακολουθούν .
Στο τέλος της προπόνησης δόθηκαν οδηγίες και ατομικά προγράμματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να μην χαθεί η προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από την 1η Σεπτεμβρίου .
Η διοίκηση ως όφειλε εξόφλησε και την παραμικρή λεπτομέρεια στα οικονομικά για τον μήνα Οκτώβριο και αμέσως μετά ακολούθησε τραπέζι προς τους αθλητές της ομάδας .
Ελπίδα όλων στον Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ όλο αυτό να τελειώσει το γρηγορότερο και να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση στα παρκέ !».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr