3×3: Στην κορυφή Κορρέ και Σταυρακούκας

Jan 25, 2023

Η σεζόν για τις εθνικές ομάδες 3×3 δεν έχει αρχίσει ακόμη.

 

 

 

Το καλεντάρι αναμένεται από τη FIBA, η οποία φρόντισε να μας υπενθυμίσει ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες ανά τον κόσμο. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία έκανε δυναμική επανεμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι στο προσκήνιο, με τον Άγγελο Τσαγκαράκη στο τιμόνι και την πρόθεση της διοίκησης να δώσει στο 3×3 χώρο και χρόνο.

Το ranking της FIBA φέρνει στην κορυφή από ελληνικής πλευράς τη Ζωή Κορρέ και τον Βασίλη Σταυρακούκα. Η Κορρέ βρίσκεται στο νούμερο 92 της κατηγορίας U23 Γυναικών με 34.240 πόντους. Ο Σταυρακούκας βρίσκεται στο νούμερο 64 της κατηγορίας U23 Ανδρών με 79.761 πόντους. Στο νούμερο 67 βρίσκεται ο Γιώργος Καλλιανιώτης και στο 87 ο Γιώργος Αρνόκουρος. Η παρουσία αυτή είναι ένα καλό πρώτο βήμα για το ελληνικό 3×3, το οποίο επέστρεψε δυναμικά στη διεθνή σκηνή.


Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται στους άνδρες ο Στόγιατσιτς (Σερβία) και στις γυναίκες η Πλουφ (Καναδάς). Στους Άνδρες η πρώτη πεντάδα ανήκει στους Σέρβους (Στόγιατσιτς, Μπράνκοβιτς, Μαϊστόροβιτς, Στέφαν Στόγιατσιτς, Μπάρατς).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr