Ελλάδα-Μ. Βρετανία: Για την νίκη στο ντεμπούτο Ιτούδη

Jun 30, 2022

Τη νίκη που θα την οδηγήσει με καλή «προίκα» στη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θέλει η Εθνική ομάδα, που απόψε φιλοξενεί στη Λάρισα τη Μεγάλη Βρετανία.

Οι δύο ομάδες, όπως και η Τουρκία, έχουν ήδη προκριθεί στη δεύτερη προκριματική φάση μετά τον αποκλεισμό της Λευκορωσίας από τη FIBA λόγω της εμπλοκής της στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ωστόσο η «επίσημη αγαπημένη» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς τα αποτελέσματα μεταφέρονται στη δεύτερη προκριματική φάση. Εκεί που ο όμιλός μας θα διασταυρωθεί με τους τρεις πρώτους του πρώτου γκρουπ, Σερβία, Λετονία και Βέλγιο, με τις τρεις πρώτες ομάδες να προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.Ντεμπούτο στον ελληνικό πάγκο θα κάνει ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία τόσο για το επόμενο «παράθυρο» των δύο αγώνων στα τέλη Αυγούστου, όσο και στο Ευρωμπάσκετ (1-18 Σεπτεμβρίου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr