Συγχαρητήρια ανακοίνωση παράταξης Φασούλα για την Εθνική Γυναικών

Feb 07, 2021

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, «Πρώτα το Μπάσκετ», με αφορμή την χθεσινή μεγάλη νίκη και πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ Γυναικών για την μεγαλειώδη πρόκριση της στο EUROBASKET 2021”

Μια συγκλονιστική μπασκετική βραδιά παρακολουθήσαμε χθες, με πραγματικές ανατροπές θρίλερ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Βουλγαρία, καθώς οι 18 πόντοι διαφορά νίκης ήταν η προϋπόθεση για την συμμετοχή μας στο EuroBasket 2021.

Μπράβο στις αθλήτριες μας. Συγχαρητήρια σε όλο το team που παρευρέθηκε στη Λιουμπλιάνα για να δώσει ένα συγκλονιστικό αγώνα που ανύψωσε την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Γυναικών στην Ευρώπη.

Η προβολή που δόθηκε δεν ήταν αντάξια των περιστάσεων. Τόσο η ΕΡΤ όσο και η Ομοσπονδία δεν στάθηκαν δίπλα στις αγωνίστριες αυτές όπως θα έπρεπε. Η Ελληνική Τηλεόραση δεν έδειξε κανένα από τους δύο αγώνες, αφήνοντας μετέωρους εμάς τους φιλάθλους να τους παρακολουθούμε από το κανάλι του YouTube της FIBA χωρίς σχόλια από εκφωνητή. Από την άλλη πλευρά η ΕΟΚ δεν στήριξε αυτή την Εθνική όπως όφειλε.

Το καθήκον της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον για το μπάσκετ με κάθε τρόπο αλλά και να διευρύνει τη συμμετοχή νέων αθλητών και αθλητριών σε αυτό. Τρόποι υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει.

Αυτές οι λαμπρές νίκες οδηγούν το μπάσκετ στη νέα εποχή, όπως παλαιότερα όταν μεσουρανούσε στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει την ιστορική ευθύνη να το πράξει και εμείς ως πρωτοβουλία ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ, να είστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε!

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

με την πρωτοβουλία "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ"

Άκης Γεωργαντάς