Νίκλας: «Συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι κόντρα στην Βουλγαρία» (vid)

Feb 06, 2021

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα τη Βουλγαρία στη «φούσκα» της Λουμπλιάνα. Απόψε στις 21.00 θα γίνει το τζάμπολ στην Στόζιτσε Αρένα σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τη συμμετοχή της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2021.

 

Ο εκ των συνεργατών του Βασίλη Μασλαρινού στον πάγκο, Θάνος Νίκλας, τόνισε αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση:

«Το παιχνίδι με τη Βουλγαρία κρίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή μας στο επόμενο Ευρωμπάσκετ, Δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμη τα άλλα αποτελέσματα και αν θα μας ευνοήσουν. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί : Να διασφαλίσουμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στο Ηράκλειο. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Βουλγαρίας και να περιορίσουμε κάποιες παίκτριες.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, με την ομάδα να είναι πιο πλήρης και να έχει κατανοήσει τη φιλοσοφία, μπορούμε να πάρουμε το 100% από τα κορίτσια στο παρκέ. Η Βουλγαρία θα παρουσιαστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Αυτό κάποιες φορές είνα καλό, κάποιες είναι κακό. Εμείς θα κοιτάξουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, γιατί και οι διαφορές θα μπαίξουν πολύ μεγάλο ρόλο σε ότι αφορά την παρουσία μας στο Ευρωμπάσκετ.

Ας ελπίσουμε πως είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρμωμένοι και πιο αφορσιωμένοι στο πλάνο μας, να πετύχουμε αυτή την καθαρή νίκη που θέλουμε και να είμαστε στην επόμενη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr