Μποσγανά: «Πάμε να πάρουμε τους δύο αγώνες, στην Εθνική δεν υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας» (vid)

Feb 03, 2021

Έλενα Μποσγανά είναι μία από τις αθλήτριες της νέας «φουρνιάς» της Εθνικής Γυναικών και ετοιμάζεται μαζί με τις συμπαίκτριές της για την «πρόκληση» των παραθύρων του Ευρωμπάσκετ.

 

Έχει μεγαλώσει στα παρκέ και συνεχίζει γράφοντας τη δική της πορεία με τις μικρές εθνικές ομάδες, τώρα με τις «μεγάλες» και με μια υποτροφία στα χέρια για την επόμενη σεζόν για το Στάνφορντ και το NCAA. Η Ελληνίδα διεθνής μίλησε για τους στόχος της ομάδας.

«Έχουμε πολύ καιρό να παίξουμε, κάποιες παίκτριες είναι πιο ενεργές από εμάς, γιατί είχαν αγώνες. Ο στόχος είναι ένας: Θα πάμε να πάρουμε τους δύο αγώνες. Θέλουμε να νικήσουμε την Ισλανδία και τη Βουλγαρία με όσο το δυνατό μεγαλύτερη διαφορά, ώστε να μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2021, γιατί πιστεύω ότι μας αξίζει».

 

Για την Μποσγανά δεν υπάρχει φόβος για την αποστολή και τη συνέχεια: «Πιστεύω πως στην ομάδα αυτή και γενικά την Εθνική Ομάδα δεν υπάρχει ο φόβος της αποτυχίας. Πηγαίνουμε για το καλύτερο δυνατό. Η αποτυχία είναι στο πρόγραμμα, αλλά πηγαίνουμε για τη νίκη και δεν φοβόμαστε τίποτα».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr