Πατεράκη: «Έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ»

Jan 29, 2021

Στα σημεία που θα κρίνουν την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ μίλησε η Ρία Πατεράκη.

 

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια περιμένουν την Εθνική Γυναικών στα "παράθυρα" του Φεβρουαρίου κόντρα στην Ισλανδία και την Βουλγαρία, στον δρόμο για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ.

 

Μιλώντας για την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας, η Ρία Πατεράκη τόνισε πως η αγωνιστική απραξία μπορεί να είναι ένα θέμα, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη θέληση από όλες τις αθλήτριες. «Σίγουρα θα υπάρξει μια δυσκολία γιατί κάποιες παίκτριες είναι σε αγωνιστικό ρυθμό και κάποιες άλλες έχουν μια μεγάλη αποχή από τις αρχές Νοεμβρίου.

Έχουμε έρθει όμως συγκεντρωμένες, ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει η πρόκριση. Αυτή την περίοδο είναι πάρα πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να προκύψουν, όμως θεωρώ όποιο και αν είναι το εμπόδιο η ομάδα είναι έτοιμη για να περάσει και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να πετύχει τις δύο νίκες".


Η Εθνική Γυναικών έχει συνηθίσει να βάζει ψηλά τον πήχη και τα ‘’πρέπει’’ και τα ‘’θέλω’’ ίσως είναι αυτά που θα την οδηγήσουν στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. «Η πίεση πιστεύω ότι έρχεται ξεκάθαρα από τις απαιτήσεις που έχουμε εμείς από τον εαυτό μας και εμείς σαν ομάδα. Και επειδή ξέρω ότι όλα τα κορίτσια θέλουν να είναι στο Ευρωμπάσκετ υπάρχει και το ‘’θέλω’’ το οποίο μαζί με το ‘’πρέπει’’ θα μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλουμε και πρέπει να πάρουμε. Το Ευρωμπάσκετ είναι ο δικός μας προσωπικός και ομαδικός στόχος».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr