Σκουρτόπουλος: «Προπονητής για το προολυμπιακό τουρνουά έχει αναλάβει ο Πιτίνο»

Jan 26, 2021

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε συνέντευξή του ανέφερε πως ο Ρικ Πιτίνο θα είναι προπονητής της Εθνικές στο Προολυμπιακό τουρνουά.

 

Αναλυτικά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε στην εκπομπή «Pick N' Roll»: «Προπονητής για το προολυμπιακό τουρνουά έχει αναλάβει ο κύριος Πιτίνο. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχει ζητήσει και έχει γίνει ένα επιτελείο πολύ δυνατό. Πολύ μεγάλο και πολύ δυνατό, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Θα είναι ελληνικό και είναι εξαιρετικό. Έχει γίνει το επιτελείο και ο προγραμματισμός, είναι σχεδόν τα πάντα έτοιμα».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη, του Νίκου Ζήση και του Γιάννη Μπουρούση στην «επίσημη αγαπημένη», δήλωσε: «Η κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αυτό το χειρίζεται ο κ. Πιτίνο, ήταν δική του ιδέα. Έχει κάνει επαφή με τον Βασίλη απ' όσο ξέρω. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει μιλήσει με τα άλλα παιδιά. Θα κρίνει ο προπονητής πώς θα είναι όλη η ομάδα. Για εμένα όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι».

 

Basket247team.gr 

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr