Ζούγρης: «Περήφανος για την προσπάθεια μας, θα... πεθάνω για τον coach Σπανούλη»

Jan 23, 2023

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στάθηκε στην προσωπική του δουλειά, αλλά και τη θέλησή του να τα δώσει όλα υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Προσωπικά είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας, τα δώσαμε όλα. Για την επίδοσή μου έχω να πω ότι απλά δουλεύω. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο μιας τέτοιας ομάδας. Όταν παίζω μέσα είναι συγκλονιστικό. Πόσω μάλλον όταν έχεις στον πάγκο έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Θα "πεθάνω" για εκείνον, θέλω να τα δώσω όλα.

Έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω ματώσει. Προσπαθώ να αξιοποιώ τις ευκαιρίες του κόουτς, τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Δουλεύω, θα δουλεύω και δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Θέλω να παίξω μπάσκετ και θα παίξω μπάσκετ. Το να φτάσω στην Euroleague είναι το όνειρό μου, αλλά είναι πολύ μακρινό. Είμαι στο μηδέν, κάτω από το μηδέν. Το καταλαβαίνω και γι' αυτό θέλω να δουλέψω»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr