Λάρισα... Τέλος - Ριζούλης: «Δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα»

Jul 07, 2022

Λίγες εβδομάδες μετά την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League, η Λάρισα βάζει... λουκέτο, όπως ανέφερε ο μεγαλομέτοχός της, Θεόδωρος Ριζούλης.

 

 

«Τέλος η Λάρισα ΚΑΕ, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα», δήλωσε ο Ριζούλης στην εφημερίδα «Ελευθερία Λάρισας» και... έριξε τους τίτλους τέλους της θεσσαλικής ομάδας, η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της Stoiximan.gr Basket League τη σεζόν 2021-2022.

«Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας παρότι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω και εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες έστω και αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα. Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα και εγώ δεν τα έχω.

Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000 ευρώ πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες...», σημείωσε στη συνέχεια, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν οφειλές και πως όλοι οι παίκτες θα έχουν ξοφληθεί σύντομα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr