Ηρακλής: Παραμένει το -3 από το ΑΣΕΑΔ και νέο χρηματικό πρόστιμο

May 20, 2022

Με ακόμα ένα πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για παιχνίδι της Basket League, ενώ παράλληλα το ΑΣΕΑΔ ενημέρωσε πως η τιμωρία των -3 βαθμών παραμένει στη βαθμολογία

 

 


Έστω και με καθυστέρηση το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών αποφάσισε απορρίπτοντας την έφεση του Ηρακλή για την αφαίρεση των τριών βαθμών που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή.

Παράλληλα, ο τελευταίος επέβαλε και πρόστιμο 5.000 ευρώ στην κυανόλευκη ΚΑΕ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι σχετικές αποφάσεις:

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 68/20-5-2021 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου».

«Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για τις πράξεις που συνιστούν παραπτώματα τα οποία δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) , που διεξήχθη στις 14-5-2022».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr